ГоловнаСтаттіТри отвори споживання дезінфектанту BIO BREEZE

Три отвори споживання дезінфектанту BIO BREEZE

Почнемо з третього і найбільш безневинного! Безневинного з точки зору комфорту та безпеки. Третій отвір — чаша «плювальниця». Можливо, саме тому до неї й ставляться саме так, відповідно до назви. Але, у більшості клінік в Україні стоматологічне обладнання встановлено у пристосованих приміщеннях. Тільки невелика частина приміщень облаштовані як стоматологічні клініки, де передбачена система каналізації та врахований необхідний кут нахилу системи зливу. У підсумку: в більшості стоматологічних кабінетів цей кут набагато менший, ніж необхідно, хоча він повинен бути не менший ніж 7 (сім) градусів на кожний метр довжини труби або шланга — це підтвердить будь-який сантехнік. Як наслідок, часто в кабінетах, особливо рано вранці, присутній запах біовідходів. Напевно багато хто стикався з таким не дуже приємним явищем.

18.01.2018
Поділитись:
Три отвори споживання дезінфектанту BIO BREEZE

Для нейтралізації цього неприємного запаху часто використовують різні засоби в надії розчинити та перемістити цей «корок» якомога далі в загальну систему каналізації. Як, все ж, уникнути цього постійного виснажливого бою за чисте повітря? Набагато простіше ввести в протокол обслуговування вашого стоматологічного обладнання регулярне використання BIO BREEZE (Біо Бриз) — це засіб для очищення і дезінфекції, який призначений спеціально для обслуговування вузлів аспірації та каналізації.

Відомо, що вакуумній помпі легше працювати в чистій системі. Регулярно застосовуючи «Біо Бриз», у вас є можливість позитивно вплинути на ресурс роботи вашої помпи так, щоб якомога пізніше настав момент необхідності її ремонту або повної заміни.

Отвір другий — шланг забору повітря — або, простіше кажучи, «пилосос». Навіть при зміні одноразового пилососного наконечника в шлангу утворюється пил з дентину зубної кістки. У поєднанні з водою та краплями слини, яка діє як зв'язувальна речовина, в шлангові утворюються перешкоди, які ускладнюють процес засмоктування «відходів виробництва» в пилосос.

І, нарешті, отвір номер один — це шланг слиновідсмоктувача! Він же ж і найважливіший, оскільки передбачає безумовну відповідальність перед пацієнтом, в роті у якого перебуває слиновідсмоктувач. Обробляючи шланг слиновідсмоктувача засобом «BIO BREEZE», ви запобігаєте можливості «роботи» фізичного ефекту «зворотний клапан», чим значно знижуєте ризик інфікування пацієнтів. Цей ефект може виникнути в разі закривання порожнини рота при увімкненій вакуумній помпі коли в момент подальшого відкриття рота вакуум, який за цей час утворився в шлангу (а разом з ним і біомаса), прямує до виходу та вибирає найближчий шлях. А це — порожнина рота пацієнта!

Особлива формула засобу BIO BREEZE дозволяє значно знизити цей ризик!

На додаток, наводимо посилання на англомовні праці в цій галузі та статті з цього питання:

http://www.cdc.gov/oralhealth/infectioncontrol/faq/saliva.htm

http://www.nobackflow.com/Dental-info.htm

Тепер ви це знаєте. Пам'ятайте, що вам довіряють. А значить, це ваша відповідальність!

Якщо ви бажаєте отримувати цікаву інформацію про новини, акції та подарункам, пройдіть реєстрацію, будь ласка
Завантажувати файли можуть тільки зареєстровані користувачі. Будь ласка, зареєструйтеся або увійдіть на сайт під своїм акаунтом