ГоловнаСтаттіBIO BREEZE — шлях до безпечного здоров'я!

BIO BREEZE — шлях до безпечного здоров'я!

BIO BREEZE — кому це потрібно: нам чи стоматологу?

Хто з нас замислюється, відвідуючи стоматолога, наскільки безпечне перебування в його кріслі? Виявляється нас чекають приховані загрози та небезпеки, про які ми не маємо навіть найменшої уяви. Йдеться про підготовчі та загальнотерапевтичні процедури. Наведемо один приклад: стоматологи дуже часто застосовують так званий слиновідсмоктувач. Це пристосування дуже зручне як для пацієнта, так і для лікаря.

Під час операції вакуумний слиновідсмоктувач видаляє надлишкову частину вологи з порожнини рота пацієнта в окрему місткість. Шланг слюновідсмоктувача має окремий приєднувальний роз'єм для застосування одноразових насадок. Тут ніби все зрозуміло: одноразова насадка... так в чому ж загроза безпеці? Виявляється, вся справа у вакуумі. Використовуючи негативний тиск, апарат відсмоктує рідину з порожнини рота. Однак часто виникає момент, коли пацієнт мимоволі прикриває рот. У цей час тиск стає позитивним, і вміст трубок рухається у зворотному напрямку. Це дуже важливий момент, тому що накопичений протягом багатьох процедур осад у трубках потрапляє саме у ваш рот. В результаті це може викликати розвиток різних інфекційних захворювань.

18.01.2018
Поділитись:
BIO BREEZE — шлях до безпечного здоров'я!

Що ж робити? Єдиним ефективним способом обробки системи вакуумного слиновідсмоктувача є спеціальний дезінфікувальний засіб Bio Breeze — рідкий концентрований засіб для очищення систем евакуації.

У сукупності — це ефективна комбінація мікроорганізмів Біо Бризу, які завдяки біологічній ферментній обробці утворюють очищувальні агенти. Вони, у свою чергу, миттєво знищують органічні сполуки, які містяться в системах зливу, і дезодорують їх. Розчин Bio Breeze HF заливається в систему зазвичай на ніч, в результаті утворюється тонка плівка, яка є протектором — захисним елементом системи евакуації. Після обробки на систему фіксується синій маркер, який позначає, що ви в безпеці.

Якщо ви бажаєте отримувати цікаву інформацію про новини, акції та подарункам, пройдіть реєстрацію, будь ласка
Завантажувати файли можуть тільки зареєстровані користувачі. Будь ласка, зареєструйтеся або увійдіть на сайт під своїм акаунтом